Luca Calvani
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Minion (gościnnie)
7.2 2012 Minion (gościnnie)
7.0
Zakochani w Rzymie
To Rome With Love
2012 Reporter na premierze filmu
5.4 2010 Minion (gościnnie)
6.5
The International
International, The
2009 Minion (gościnnie)
6.1
Właściwy facet
Good Guy, The
2009 Minion (gościnnie)
0.0 2008 Minion (gościnnie)
0.0 2008 Minion (gościnnie)
8.1
Czarna strzała
Freccia nera, La
2006 Minion (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Minion (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luca Calvani filmy Luca Calvani najlepsze filmy Luca Calvani zdjęcia Luca Calvani galeria Luca Calvani biografia Luca Calvani nominacje Luca Calvani nagrody i wyróżnienia Luca Calvani filmografia Luca Calvani aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.