Luca Barbareschi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Coltello
0.0 2010 Antonio Gallenga
6.5
The International
International, The
2009 Umberto Calvini
0.0 2005 Franco Soneri
7.7
Królowie przeklęci
Rois maudits, Les
2005 Messer Spinello Tolomei
0.0 1998 Walter Cherubini
0.0 1983 Młody prawnik

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Luca Barbareschi filmy Luca Barbareschi najlepsze filmy Luca Barbareschi zdjęcia Luca Barbareschi galeria Luca Barbareschi biografia Luca Barbareschi nominacje Luca Barbareschi nagrody i wyróżnienia Luca Barbareschi filmografia Luca Barbareschi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.