Louise Jameson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 1994 Pan Greenfield
9.4 1993 Tilly Rawle (gościnnie)
5.0 1990 Emma (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Judy (gościnnie)
8.6
Sekretny dziennik Adriana Mole'a lat 13 i 3/4
Secret Diary of Adrian Mole Aged 13 3/4, The
1985 Tania Braithwaite
4.0 1981 Blanche Simmons (1981-1982)
7.4 1981 Susan Young (1985-1990)
10.0 1980 Emma Saunders (gościnnie)
0.0 1979 Dr Anne Reynolds
0.0 1976 Lady Harriet
0.0 1974 Lady Harriet (1976)
7.6 1970 Stella (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Leela (1977-1978)
8.6 1962 Denise (1972) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Louise Jameson filmy Louise Jameson najlepsze filmy Louise Jameson zdjęcia Louise Jameson galeria Louise Jameson biografia Louise Jameson nominacje Louise Jameson nagrody i wyróżnienia Louise Jameson filmografia Louise Jameson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.