Louis Lombardi
Data urodzenia: 1968
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Miranda Allgood (od 14.09.2008), córka Ava (ur. 2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Tommy G. (gościnnie)
6.0 2012 Tommy G. (gościnnie)
6.4
Roman Barbarzyńca 3D
Ronal barbaren
2011 Wyrocznia (ang. głos)
7.9 2008 Tommy G. (gościnnie)
7.8 2007 Scotty (gościnnie)
7.3 2004 Stan Trovato (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Ronnie (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Tommy G. (gościnnie)
7.5 2002 Tommy G. (gościnnie)
6.5
3000 mil do Graceland
3000 Miles to Graceland
2001 Tommy G. (gościnnie)
5.8
Zwierzak
Animal, The
2001 Tommy G. (gościnnie)
8.7
Między nami facetami
Some Of My Best Friends
2001 Tommy G. (gościnnie)
8.0 2001 Tommy G. (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Tommy G. (gościnnie)
8.5 2000 Tommy G. (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Tommy G. (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Skip Lipari (gościnnie)
7.2
Wyspa Fantazji
Fantasy Island
1998 Tommy G. (gościnnie)
0.0 1998 Tommy G. (gościnnie)
6.2
Dzień ojca
Fathers' Day
1997 Tommy G. (gościnnie)
7.7
Pokerowa zagrywka
Suicide Kings
1997 Tommy G. (gościnnie)
9.5
Okrutne ulice
EZ Streets
1996 Tommy G. (gościnnie)
8.1
Podejrzani
Usual Suspects, The
1995 Tommy G. (gościnnie)
5.7
Nieśmiertelni
Immortals, The
1995 Tommy G. (gościnnie)
7.8
Urodzeni mordercy
Natural Born Killers
1994 Tommy G. (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Beverly Hills III
Beverly Hills Cop III
1994 Tommy G. (gościnnie)
5.0
Wśród przyjaciół
Amongst Friends
1993 Tommy G. (gościnnie)
7.6 1993 Tommy G. (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Louis Lombardi filmy Louis Lombardi najlepsze filmy Louis Lombardi zdjęcia Louis Lombardi galeria Louis Lombardi biografia Louis Lombardi nominacje Louis Lombardi nagrody i wyróżnienia Louis Lombardi filmografia Louis Lombardi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.