Louis Herthum
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 J.D. (gościnnie)
5.7 2010 J.D. (gościnnie)
4.7
Ostatni egzorcyzm
Last Exorcism, The
2010 J.D. (gościnnie)
0.0 2010 J.D. (gościnnie)
7.3 2010 J.D. (gościnnie)
6.6 2009 J.D. (gościnnie)
5.9
Na drodze do szczęścia
Open Road, The
2009 J.D. (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 J.D. (gościnnie)
8.8 2008 Agent handlu nieruchomościami (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Szef Arnold Nail (gościnnie)
5.8
Mgła
Mist, The
2007 J.D. (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 J.D. (gościnnie)
7.3 2004 Kapitan Curtis Smith (gościnnie)
7.3 2002 Grant Wyatt (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 J.D. (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 J.D. (gościnnie)
7.0 1995 J.D. (gościnnie)
7.8 1989 J.D. (gościnnie)
7.7 1968 J.D. (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Louis Herthum filmy Louis Herthum najlepsze filmy Louis Herthum zdjęcia Louis Herthum galeria Louis Herthum biografia Louis Herthum nominacje Louis Herthum nagrody i wyróżnienia Louis Herthum filmografia Louis Herthum aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.