Louis Gossett Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Johnnie Cochran
0.0 2011 Współczesny Sweetwater Clifton
0.0 2011
0.0 2011
8.0 2010 George Wright
10.0 2010 Pan Smith
7.5 2009 Samuel Benton
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 David Lewis (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Gerak (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Jim Matthews (gościnnie)
6.2
Klątwa
Curse of the Starving Class
1994 Ellis
10.0 1994 Ray Alexander
7.6 1994 Sierżant Timko (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Anderson Walker (gościnnie)
5.8
Monolit
Monolith
1993 Kapitan MacCandless
7.2
Powrót nad Brazos
Return to Lonesome Dove
1993 Isom Pickett
10.0 1993 Gospodarz
7.5 1992 Roy Palmer
7.2 1992 Rick Jennings (gościnnie)
5.3
Mistyfikacja
Cover-Up
1991 Lou Jackson
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Komandor Clash (głos)
7.1
Punisher
Punisher, The
1989 Jake Berkowitz
10.0 1989 Gideon Oliver
7.4
Mój własny wróg
Enemy Mine
1985 'Jerry' (Drac)
4.9
Szczęki 3
Jaws 3-D
1983 Calvin Bouchard
10.0 1979 Levi Mercer
7.0 1977 Calvin Motts
7.0
Głębia
Deep, The
1977 Henri Cloche
10.0 1976 Rex (gościnnie)
7.4 1975 Wendell Brown (gościnnie)
10.0
Biały świt
White Dawn, The
1974 Portagee
10.0 1974 Bobby Koball (gościnnie)
6.8 1974 Marcus Hayes / O'Brien (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Henry Hill (gościnnie)
8.5 1973 Freddie / Virgil Barnes (1975-1976) (gościnnie)
9.4 1971 Sierżant Cory (gościnnie)
10.0 1971 (gościnnie)
10.0 1970 Isak Poole
7.1 1969 Huragan Smith (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
8.2 1968 Smitty (gościnnie)
10.0 1960 (gościnnie)
7.4 1959 Buck Walter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Louis Gossett Jr. filmy Louis Gossett Jr. najlepsze filmy Louis Gossett Jr. zdjęcia Louis Gossett Jr. galeria Louis Gossett Jr. biografia Louis Gossett Jr. nominacje Louis Gossett Jr. nagrody i wyróżnienia Louis Gossett Jr. filmografia Louis Gossett Jr. aktor Louis Gossett Jr. reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.