Louis Ferreira
Data urodzenia: 1967-02-20
Miejsce urodzenia: Terceira, Portugalia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Ken Wellstone (gościnnie)
7.6
Gwiezdne Wrota: Wszechświat
Stargate Universe
2009 Ken Wellstone (gościnnie)
7.5 2009 Ken Wellstone (gościnnie)
6.4
Andromeda znaczy śmierć
Andromeda Strain, The
2008 Ken Wellstone (gościnnie)
8.8 2008 Declan (gościnnie)
8.1 2007 Ken Wellstone (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ken Wellstone (gościnnie)
6.1 2002 Ken Wellstone (gościnnie)
7.3 2002 Jason Adams (gościnnie)
10.0 2001 Ken Wellstone (gościnnie)
7.5 2001 Ken Wellstone (gościnnie)
0.0 2000 Ken Wellstone (gościnnie)
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Ken Wellstone (gościnnie)
8.1 2000 Ken Wellstone (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ken Wellstone (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Ken Wellstone (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Ken Wellstone (gościnnie)
6.8
System
Net, The
1998 Ken Wellstone (gościnnie)
0.0 1998 Ken Wellstone (gościnnie)
10.0 1996 Ken Wellstone (gościnnie)
10.0
Two
1996 Ken Wellstone (gościnnie)
0.0 1996 Ken Wellstone (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Ken Wellstone (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Ken Wellstone (gościnnie)
7.6 1995 Ken Wellstone (gościnnie)
6.9 1993 Ken Wellstone (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Ken Wellstone (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Ken Wellstone (gościnnie)
7.5
Nagi lunch
Naked Lunch
1991 Ken Wellstone (gościnnie)
6.8
Koktajl
Cocktail
1988 Ken Wellstone (gościnnie)
7.0 1987 Ken Wellstone (gościnnie)
8.1 1987 Ken Wellstone (gościnnie)
8.0 1987 Ken Wellstone (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Louis Ferreira filmy Louis Ferreira najlepsze filmy Louis Ferreira zdjęcia Louis Ferreira galeria Louis Ferreira biografia Louis Ferreira nominacje Louis Ferreira nagrody i wyróżnienia Louis Ferreira filmografia Louis Ferreira aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.