Louis Crugnali
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Carlo Renzi (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Carlo Renzi (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Carlo Renzi (gościnnie)
9.0 1996 Carlo Renzi (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Carlo Renzi (gościnnie)
7.6 1993 Carlo Renzi (gościnnie)
5.7 1989 Carlo Renzi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Louis Crugnali filmy Louis Crugnali najlepsze filmy Louis Crugnali zdjęcia Louis Crugnali galeria Louis Crugnali biografia Louis Crugnali nominacje Louis Crugnali nagrody i wyróżnienia Louis Crugnali filmografia Louis Crugnali aktor Louis Crugnali scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.