Lou Martini Jr.
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
0.0 2011 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
0.0 2010 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
0.0 2010 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
0.0 2010 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
0.0 2009 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
0.0 2009 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
0.0 2009 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
5.7
Tatuaż
In the Cut
2003 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
6.9 2002 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
7.8
Prawnicy z Centre Street
100 Centre Street
2001 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
8.5 2000 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
8.0
Patrol
Beat, The
2000 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Anthony Infante (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Detektyw z Nowego Jorku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lou Martini Jr. filmy Lou Martini Jr. najlepsze filmy Lou Martini Jr. zdjęcia Lou Martini Jr. galeria Lou Martini Jr. biografia Lou Martini Jr. nominacje Lou Martini Jr. nagrody i wyróżnienia Lou Martini Jr. filmografia Lou Martini Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.