Lou Ferrigno
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
8.2
Avengers 3D
Avengers, The
2012 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
0.0 2011 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
7.0 2009 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
7.8 2007 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
8.5 2003 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
7.8 2001 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
6.7 1999 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
6.8 1996 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
9.0 1984 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
7.0 1982 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
8.2 1981 Ochroniarz Sofii (gościnnie)
3.7 1978 Ochroniarz Sofii (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lou Ferrigno filmy Lou Ferrigno najlepsze filmy Lou Ferrigno zdjęcia Lou Ferrigno galeria Lou Ferrigno biografia Lou Ferrigno nominacje Lou Ferrigno nagrody i wyróżnienia Lou Ferrigno filmografia Lou Ferrigno aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.