Lou Beatty Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Miguel Ruiz (gościnnie)
0.0 2011 Miguel Ruiz (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Marvin Beckett (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Miguel Ruiz (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Miguel Ruiz (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Miguel Ruiz (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Miguel Ruiz (gościnnie)
7.3 2002 Al Humphreys (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Miguel Ruiz (gościnnie)
8.4
Podziemny krąg
Fight Club
1999 Miguel Ruiz (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Miguel Ruiz (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Miguel Ruiz (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Miguel Ruiz (gościnnie)
7.0 1995 Miguel Ruiz (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Czarny trener (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Miguel Ruiz (gościnnie)
5.0 1990 Miguel Ruiz (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Miguel Ruiz (gościnnie)
6.3 1986 Miguel Ruiz (gościnnie)
5.7
227
1985 Miguel Ruiz (gościnnie)
7.6 1984 Miguel Ruiz (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Miguel Ruiz (gościnnie)
0.0

0 Miguel Ruiz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lou Beatty Jr. filmy Lou Beatty Jr. najlepsze filmy Lou Beatty Jr. zdjęcia Lou Beatty Jr. galeria Lou Beatty Jr. biografia Lou Beatty Jr. nominacje Lou Beatty Jr. nagrody i wyróżnienia Lou Beatty Jr. filmografia Lou Beatty Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.