Lorraine Toussaint
Data urodzenia: 1960-04-04
Miejsce urodzenia: Trinidad, Federacja Indii Zachodnich (obecnie Trynidad i Tobago)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Dr Fincher (gościnnie)
6.9
Solista
Soloist, The
2009 Dr Fincher (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Dr Fincher (gościnnie)
8.3 2006 Dr Fincher (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Dr Fincher (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Dr Fincher (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Dr Fincher (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Dr Fincher (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Fincher (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Dr Fincher (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Cynthia James (2006) / Marla James (2006/2007) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Fincher (gościnnie)
6.7
Czarny pies
Black Dog
1998 Dr Fincher (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Dr Fincher (gościnnie)
6.5 1997 Dr Fincher (gościnnie)
10.0 1997 Dr Fincher (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Dr Fincher (gościnnie)
7.5
Młodzi gniewni
Dangerous Minds
1995 Dr Fincher (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Dr Fincher (gościnnie)
10.0 1995 Dr Fincher (gościnnie)
10.0 1995 Dr Fincher (gościnnie)
7.1 1994 Dr Fincher (gościnnie)
6.1
Kryptonim Nina
Point of no Return
1993 Dr Fincher (gościnnie)
7.5 1993 Dr Fincher (gościnnie)
7.0 1993 Dr Fincher (gościnnie)
0.0 1993 Dr Fincher (gościnnie)
6.8 1993 Dr Fincher (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Dr Fincher (gościnnie)
8.7 1992 Dr Fincher (gościnnie)
3.5
Włamanie
Breaking In
1989 Dr Fincher (gościnnie)
5.7
227
1985 Dr Fincher (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lorraine Toussaint filmy Lorraine Toussaint najlepsze filmy Lorraine Toussaint zdjęcia Lorraine Toussaint galeria Lorraine Toussaint biografia Lorraine Toussaint nominacje Lorraine Toussaint nagrody i wyróżnienia Lorraine Toussaint filmografia Lorraine Toussaint aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.