Lorna Scott
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.1
Żona na niby
Just Go With It
2011 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
6.5 2009 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
3.6
Życie na przedmieściach
Surviving Suburbia
2009 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
0.0 2008 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
6.7 2008 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
8.7 2005 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Helen Vale (gościnnie)
8.1 2003 Coreen Templeton (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.9 2003 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
6.1 2002 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.4 2001 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.3 2001 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
6.7 1999 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.0 1999 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
8.0 1995 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
10.0 1993 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
8.7 1992 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.5 1992 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.3 1991 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
8.2 1989 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.2 1989 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Rita (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)
7.7 1968 Klientka w Sav-A-Bunch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lorna Scott filmy Lorna Scott najlepsze filmy Lorna Scott zdjęcia Lorna Scott galeria Lorna Scott biografia Lorna Scott nominacje Lorna Scott nagrody i wyróżnienia Lorna Scott filmografia Lorna Scott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.