Loren Lester
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Baker (gościnnie)
7.2 2011 Dr Baker (gościnnie)
5.6 2010 Dr Baker (gościnnie)
6.5 2009 Dr Baker (gościnnie)
6.9 2009 Dr Baker (gościnnie)
7.7 2009 Pan Simmons (gościnnie)
7.0 2007 Dr Baker (gościnnie)
8.0 2007 Dr Baker (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Lekarz pogotowia (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Dr Baker (gościnnie)
6.3 2005 Dr Baker (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Dr Baker (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dr Baker (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Baker (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Emcee (gościnnie)
7.9 2003 Dr Baker (gościnnie)
7.0
Dzień dobry, Miami
Good Morning, Miami
2002 Dr Baker (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Dr Baker (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dr Baker (gościnnie)
7.6 2001 Weterynarz (gościnnie)
7.4 1997 Dr Baker (gościnnie)
7.9 1997 Dr Baker (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Baker (gościnnie)
8.5
Aaahh!!! Prawdziwe potwory
Aaahh!!! Real Monsters
1994 Dr Baker (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Dr Baker (gościnnie)
7.8 1992 Dr Baker (gościnnie)
7.3 1990 Dr Baker (gościnnie)
8.0 1986 Dr Baker (gościnnie)
7.5 1985 Dr Baker (gościnnie)
7.0 1984 Dr Baker (gościnnie)
7.0 1981 Dr Baker (gościnnie)
6.8 1981 Dr Baker (gościnnie)
1.0 1979 Dr Baker (gościnnie)
6.6 1979 Dr Baker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Loren Lester filmy Loren Lester najlepsze filmy Loren Lester zdjęcia Loren Lester galeria Loren Lester biografia Loren Lester nominacje Loren Lester nagrody i wyróżnienia Loren Lester filmografia Loren Lester aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.