Loren Freeman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2001 Barry Roper (gościnnie)
7.9 1997 Pan Macafee (gościnnie)
5.3 1996 Niewidzialny mężczyzna (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Chris Vogel (gościnnie)
7.4
Pod koszem
Hang Time
1995 Leslie Bissonet (gościnnie)
6.9 1995 Gość na przyjęciu (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 (gościnnie)
7.8 1993 Ramon-Ramon (gościnnie)
10.0 1990 Buzz (głos)
7.4
Byle do dzwonka
Saved by the Bell
1989 Pan Lazaar (gościnnie)
9.0 1984 Arnie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Loren Freeman filmy Loren Freeman najlepsze filmy Loren Freeman zdjęcia Loren Freeman galeria Loren Freeman biografia Loren Freeman nominacje Loren Freeman nagrody i wyróżnienia Loren Freeman filmografia Loren Freeman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.