Lord Jamar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.0 2009 (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 (gościnnie)
8.2
Oz
1997 (gościnnie)
8.2
Oz
1997 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lord Jamar filmy Lord Jamar najlepsze filmy Lord Jamar zdjęcia Lord Jamar galeria Lord Jamar biografia Lord Jamar nominacje Lord Jamar nagrody i wyróżnienia Lord Jamar filmografia Lord Jamar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.