Loni von Friedl
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 Barbara Regler(gościnnie)
0.0 1993 Peter Fritze
6.0 1993 Hanna
0.0 1992 Baronowa von Rabenberg
0.0 1985 Ingrid Probst
0.0 1983
0.0 1982 Christine Bucher
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Jutta Kant (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Loni von Friedl filmy Loni von Friedl najlepsze filmy Loni von Friedl zdjęcia Loni von Friedl galeria Loni von Friedl biografia Loni von Friedl nominacje Loni von Friedl nagrody i wyróżnienia Loni von Friedl filmografia Loni von Friedl aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.