Lolita Davidovich
Data urodzenia: 1961-07-15
Miejsce urodzenia: London, Kanada
Stan cywilny: mąż Ron Shelton, córka Valentina (ur. 1999)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Diane Dunn (gościnnie)
10.0 2010 Diane Dunn (gościnnie)
8.0 2008 Diane Dunn (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Diane Dunn (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Diane Dunn (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Diane Dunn (gościnnie)
7.5 2002 Natasha Lovara (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Diane Dunn (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Diane Dunn (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Diane Dunn (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Diane Dunn (gościnnie)
7.2 1998 Diane Dunn (gościnnie)
7.3
Dotyk
Touch
1997 Diane Dunn (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Diane Dunn (gościnnie)
7.8
Koniec niewinności
Now and Then
1995 Diane Dunn (gościnnie)
6.4 1994 Diane Dunn (gościnnie)
6.0
Na rozstaju
Intersection
1994 Diane Dunn (gościnnie)
6.7
Younger i Younger
Younger and Younger
1993 Diane Dunn (gościnnie)
6.3
Cudotwórca
Leap of Faith
1992 Diane Dunn (gościnnie)
5.7 1989 Diane Dunn (gościnnie)
8.1 1987 Diane Dunn (gościnnie)
5.5
Słaba strona
Blindside
1986 Diane Dunn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lolita Davidovich filmy Lolita Davidovich najlepsze filmy Lolita Davidovich zdjęcia Lolita Davidovich galeria Lolita Davidovich biografia Lolita Davidovich nominacje Lolita Davidovich nagrody i wyróżnienia Lolita Davidovich filmografia Lolita Davidovich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.