Lola Glaudini
Data urodzenia: 1971-11-24
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Stuart England

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Ariana Dakkar (gościnnie)
6.3 2010 Ariana Dakkar (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Rebecca Ryan (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ariana Dakkar (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Ariana Dakkar (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Ariana Dakkar (gościnnie)
7.9 2003 Ariana Dakkar (gościnnie)
7.5 2002 Ariana Dakkar (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Ariana Dakkar (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 Ariana Dakkar (gościnnie)
8.0 2001 Ariana Dakkar (gościnnie)
7.5
Łowcy koszmarów
Special Unit 2
2001 Ariana Dakkar (gościnnie)
6.6
Tam gdzie ty
Down to You
2000 Ariana Dakkar (gościnnie)
6.8
Zawód: szpieg
Secret Agent Man
2000 Ariana Dakkar (gościnnie)
6.7 1999 Ariana Dakkar (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Agentka FBI Deborah Ciccerone
7.3
Siedmiu wspaniałych
Magnificent Seven, The
1998 Ariana Dakkar (gościnnie)
7.9
Przybysz
Visitor, The
1997 Ariana Dakkar (gościnnie)
7.6 1993 Ariana Dakkar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lola Glaudini filmy Lola Glaudini najlepsze filmy Lola Glaudini zdjęcia Lola Glaudini galeria Lola Glaudini biografia Lola Glaudini nominacje Lola Glaudini nagrody i wyróżnienia Lola Glaudini filmografia Lola Glaudini aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.