Lois Dellar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2001 Pielęgniarka (gościnnie)
7.0 1998 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Lunatycy
Sleepwalkers
1997 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Pielęgniarka (gościnnie)
8.2 1993 Pielęgniarka (gościnnie)
6.7
Szalony Megs
Jacknife
1989 Pielęgniarka (gościnnie)
6.7
Cwaniak
Street Smart
1987 Pielęgniarka (gościnnie)
10.0 1986 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lois Dellar filmy Lois Dellar najlepsze filmy Lois Dellar zdjęcia Lois Dellar galeria Lois Dellar biografia Lois Dellar nominacje Lois Dellar nagrody i wyróżnienia Lois Dellar filmografia Lois Dellar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.