Lois De Banzie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1992 Immculata
6.1 1991 Panna Newton (gościnnie)
7.5 1991 Dr Faith Newton (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Pani Binford (gościnnie)
5.9
Arachnofobia
Arachnophobia
1990 Henrietta Manley
6.3 1986 Katherine Ellery (1989) (gościnnie)
7.5 1984 Dyrektor Estelle Miller (gościnnie)
7.3 1984 Fiona Finch (gościnnie)
7.6
Nagłe zderzenie
Sudden Impact
1983 Sędzia
8.7 1983 Rhoda Thornberry (gościnnie)
8.6 1982 Shirley Dixon (gościnnie)
8.2 1982 Rose Handleman (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Sylvia Kilbride (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Dama (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Pani Crandall (gościnnie)
7.4 1978 Członek komisji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lois De Banzie filmy Lois De Banzie najlepsze filmy Lois De Banzie zdjęcia Lois De Banzie galeria Lois De Banzie biografia Lois De Banzie nominacje Lois De Banzie nagrody i wyróżnienia Lois De Banzie filmografia Lois De Banzie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.