Lloyd Morris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Ojciec
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Dr Burgess (gościnnie)
6.0 1995 Trey Devlin
8.5 1983 Jeremy
8.0 1981 Phillip Lambert (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lloyd Morris filmy Lloyd Morris najlepsze filmy Lloyd Morris zdjęcia Lloyd Morris galeria Lloyd Morris biografia Lloyd Morris nominacje Lloyd Morris nagrody i wyróżnienia Lloyd Morris filmografia Lloyd Morris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.