Liza Weil
Data urodzenia: 1977-06-05
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż Paul Adelstein (od 2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 Urzędniczka Allison (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Urzędniczka Allison (gościnnie)
7.9 2008 Urzędniczka Allison (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Urzędniczka Allison (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Urzędniczka Allison (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Urzędniczka Allison (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Risa Varness (gościnnie)
7.2
Opętanie
Stir of Echoes
1999 Urzędniczka Allison (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Urzędniczka Allison (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Urzędniczka Allison (gościnnie)
7.7 1993 Urzędniczka Allison (gościnnie)
0.0

0 Urzędniczka Allison (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Liza Weil filmy Liza Weil najlepsze filmy Liza Weil zdjęcia Liza Weil galeria Liza Weil biografia Liza Weil nominacje Liza Weil nagrody i wyróżnienia Liza Weil filmografia Liza Weil aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.