Liz Sheridan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Helen
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pani Connor (gościnnie)
8.0
Świat według Dzikich
Complete Savages
2004 Pani O'Hara (gościnnie)
8.0
Świat według Ludwiczka
Life with Louie
1995 (głos)
7.7 1995 Panna Miller (gościnnie)
8.0 1995 Marge (gościnnie)
6.3
Tylko ty
Only You
1992 Pani Stein
6.7 1992 Klientka (gościnnie)
6.6 1991 Panna Cracknick (gościnnie)
7.3 1991 Pani Walker (gościnnie)
10.0 1990 Wdowa Blackwell (gościnnie)
7.4 1990 Helen Seinfeld
6.8 1988 Elspeth (gościnnie)
6.8
Orły Temidy
Legal Eagles
1986 Mała starsza pani
7.0 1986 Lois
7.5
ALF
1986 Raquel Ochmonek
7.5 1985 Selma
5.6 1984 Pielęgniarka (1986)
6.4 1984 Panna Rockwell (gościnnie)
7.3 1984 Gertrude (gościnnie)
7.1 1984 Sekretarka Everitta (gościnnie)
10.0 1983 Pani Phelps (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Tina Lavelle / Hildegard Henderson (gościnnie)
8.3 1983 Lydia Lowell (1983) (gościnnie)
8.6 1982 Pani Spencer (gościnnie)
7.1 1982 Dr Susan Mauri (gościnnie)
8.2 1982 Ginny McCoy (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Dr Vernon (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Greta Swenson (gościnnie)
7.0 1981 Pielęgniarka (gościnnie)
10.0 1979 Dama (gościnnie)
7.3 1973 Rose (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Liz Sheridan filmy Liz Sheridan najlepsze filmy Liz Sheridan zdjęcia Liz Sheridan galeria Liz Sheridan biografia Liz Sheridan nominacje Liz Sheridan nagrody i wyróżnienia Liz Sheridan filmografia Liz Sheridan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.