Liz Loza
Data urodzenia: mąż Joel B

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Kelnerka (gościnnie)
3.6
Lo
2009 Kelnerka (gościnnie)
7.8
Mała Brytania w Ameryce
Little Britain USA
2008 Kelnerka (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Kelnerka (gościnnie)
7.5 2002 Kelnerka (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Kelnerka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Liz Loza filmy Liz Loza najlepsze filmy Liz Loza zdjęcia Liz Loza galeria Liz Loza biografia Liz Loza nominacje Liz Loza nagrody i wyróżnienia Liz Loza filmografia Liz Loza aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.