Lisa Zane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2006 Charley (głos)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Anne Gibson (gościnnie)
6.4 2002 Le Sage
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Novins (gościnnie)
8.1 1997 królowa Diana
7.7 1996 Pearl
6.8 1996 She-Hulk / Jennifer Walters (I) (1996) (głos)
8.7
Jim Profit
Profit
1996 Joanne Meltzer
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Natalie Grainger (gościnnie)
6.0 1994 Jessica
6.5
Freddy nie żyje: Koniec koszmaru
Freddy's Dead: The Final Nightmare
1991 Dr Maggie Burroughs
10.0 1989 (gościnnie)
5.7 1986 Melina Paros (1992-1993)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Zane filmy Lisa Zane najlepsze filmy Lisa Zane zdjęcia Lisa Zane galeria Lisa Zane biografia Lisa Zane nominacje Lisa Zane nagrody i wyróżnienia Lisa Zane filmografia Lisa Zane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.