Lisa Waltz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Lauren Kyte (gościnnie)
6.5 2010 Lauren Kyte (gościnnie)
0.0 2009 Lauren Kyte (gościnnie)
7.7 2009 Laurie Horn (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pani Roland (gościnnie)
7.1 2008 Katherine Upton (gościnnie)
7.0 2007 Lauren Kyte (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Lauren Kyte (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Lauren Kyte (gościnnie)
8.7 2005 Lauren Kyte (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Jean Marie Howard (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Lauren Kyte (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Heather (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Lauren Kyte (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Lauren Kyte (gościnnie)
7.8 2003 Lauren Kyte (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Lauren Kyte (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Lauren Kyte (gościnnie)
7.3 2002 Brenda Hall (gościnnie)
7.9 2002 Lauren Kyte (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Lauren Kyte (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Lauren Kyte (gościnnie)
7.0 1999 Lauren Kyte (gościnnie)
8.1
Zapytaj Harriet
Ask Harriet
1998 Lauren Kyte (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Lauren Kyte (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Lauren Kyte (gościnnie)
8.8 1997 Lauren Kyte (gościnnie)
10.0 1995 Lauren Kyte (gościnnie)
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 Lauren Kyte (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Lauren Kyte (gościnnie)
6.8 1993 Lauren Kyte (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Lauren Kyte (gościnnie)
6.7 1992 Lauren Kyte (gościnnie)
6.6 1991 Lauren Kyte (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Lauren Kyte (gościnnie)
4.5 1988 Lauren Kyte (gościnnie)
7.8 1987 Lauren Kyte (gościnnie)
7.5 1987 Lauren Kyte (gościnnie)
6.3 1986 Lauren Kyte (gościnnie)
9.0 1984 Lauren Kyte (gościnnie)
0.0

0 Lauren Kyte (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Waltz filmy Lisa Waltz najlepsze filmy Lisa Waltz zdjęcia Lisa Waltz galeria Lisa Waltz biografia Lisa Waltz nominacje Lisa Waltz nagrody i wyróżnienia Lisa Waltz filmografia Lisa Waltz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.