Lisa Sloan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1986 (gościnnie)
6.3 1986 Melissa Landis (1989) (gościnnie)
5.7 1986 Karen Hastings (gościnnie)
6.6
Rzeka
River, The
1984 Judy Birkin
8.2 1982 Profesor Marshall (gościnnie)
7.2 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Sloan filmy Lisa Sloan najlepsze filmy Lisa Sloan zdjęcia Lisa Sloan galeria Lisa Sloan biografia Lisa Sloan nominacje Lisa Sloan nagrody i wyróżnienia Lisa Sloan filmografia Lisa Sloan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.