Lisa Sheridan
Data urodzenia: 1974-12-05
Miejsce urodzenia: Macon, Georgia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Crystal Coombs (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Dr Brooke Harper (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Julia Stevens (gościnnie)
7.5 2007 Crystal Coombs (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Crystal Coombs (gościnnie)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Crystal Coombs (gościnnie)
7.9 2003 Crystal Coombs (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Crystal Coombs (gościnnie)
7.5 2002 Lizzie Talvo (gościnnie)
7.3 2002 Kathleen Newberry (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Crystal Coombs (gościnnie)
7.7
Łowcy Koszmaru
FreakyLinks
2000 Crystal Coombs (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Crystal Coombs (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Crystal Coombs (gościnnie)
9.0 1998 Crystal Coombs (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Crystal Coombs (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Crystal Coombs (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Crystal Coombs (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Sheridan filmy Lisa Sheridan najlepsze filmy Lisa Sheridan zdjęcia Lisa Sheridan galeria Lisa Sheridan biografia Lisa Sheridan nominacje Lisa Sheridan nagrody i wyróżnienia Lisa Sheridan filmografia Lisa Sheridan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.