Lisa Peluso
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1997 (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Shannon Gibbs (1987) (gościnnie)
1.0 1984 Groupie
7.6 1984 Wendy (gościnnie)
8.3 1983 Ava Rescott Forbes Alden Masters #3 (1988-1995)
7.3
Gorączka sobotniej nocy
Saturday Night Fever
1977 Linda
8.8 1970 Libby Wheeler (1975)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Peluso filmy Lisa Peluso najlepsze filmy Lisa Peluso zdjęcia Lisa Peluso galeria Lisa Peluso biografia Lisa Peluso nominacje Lisa Peluso nagrody i wyróżnienia Lisa Peluso filmografia Lisa Peluso aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.