Lisa Peers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Kirsten(gościnnie)
0.0 2006 Julia
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Gail Henderson / Jan Mitchell (gościnnie)
9.0 1981 Rosalyn Rowney
8.0 1981 Judy Young (gościnnie)
0.0 1976 Pedetta (gościnnie)
0.0 1976 Wendy Ryder (gościnnie)
10.0 1969 Barbara (gościnnie)
0.0 1967 Nancy (1977)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Peers filmy Lisa Peers najlepsze filmy Lisa Peers zdjęcia Lisa Peers galeria Lisa Peers biografia Lisa Peers nominacje Lisa Peers nagrody i wyróżnienia Lisa Peers filmografia Lisa Peers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.