Lisa Kreuzer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Ciotka Maria
0.0 2006 Renata Menyhartova(gościnnie)
6.0 2002 Tizia Flemming
8.0 1998 Almut Ohm (gościnnie)
0.0 1994 Agnes Bechtle
5.0 1994 Angelika Meisenberg (gościnnie)
2.0 1994 Lisa Budka (gościnnie)
6.0 1993 Barbara
0.0 1987 Margit
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Siostra Erika (gościnnie)
7.0 1983 Friederike Meyer
5.0 1981 Monica/Birgit Haas
7.0 1978 Erika Beermann (gościnnie)
0.0 1977 Almut (gościnnie)
7.8 1977 Daisy (gościnnie)
8.0
Z biegiem czasu
Im Lauf der Zeit
1976 Pauline
0.0 1976 Karin Schulke
8.0 1974 Pracownik społeczny
6.2 1974 Lena / Margarete / Ursula / Annie / Ina Dommberg / Evelyn / Schiska (

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Kreuzer filmy Lisa Kreuzer najlepsze filmy Lisa Kreuzer zdjęcia Lisa Kreuzer galeria Lisa Kreuzer biografia Lisa Kreuzer nominacje Lisa Kreuzer nagrody i wyróżnienia Lisa Kreuzer filmografia Lisa Kreuzer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.