Lisa Jay
Data urodzenia: Boise, Ida

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Gail (gościnnie)
0.0 2011 Gail (gościnnie)
0.0 2011 Gail (gościnnie)
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Gail (gościnnie)
7.5 2005 Gail (gościnnie)
7.3 2004 Holly / Dana (gościnnie)
7.5 2002 Gail (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Gail (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Gail (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Jay filmy Lisa Jay najlepsze filmy Lisa Jay zdjęcia Lisa Jay galeria Lisa Jay biografia Lisa Jay nominacje Lisa Jay nagrody i wyróżnienia Lisa Jay filmografia Lisa Jay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.