Lisa Boyle
Data urodzenia: 1964-08-06
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2001 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
9.0 1999 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
8.2 1998 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
7.4
Bez twarzy
Face/Off
1997 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
7.4 1997 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
7.6 1995 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
6.9 1992 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
5.7 1989 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
6.1
Ziemskie dziewczyny są łatwe
Earth Girls Are Easy
1988 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Fawn / Bubbles Double Dee (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lisa Boyle filmy Lisa Boyle najlepsze filmy Lisa Boyle zdjęcia Lisa Boyle galeria Lisa Boyle biografia Lisa Boyle nominacje Lisa Boyle nagrody i wyróżnienia Lisa Boyle filmografia Lisa Boyle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.