Ling Hsueh Tang
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.0 2004 KC (gościnnie) (niewymieniony w czoł
7.0 1999 Minh-Tam
0.0 1998 Maggie Lee (1998)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Barbara Chan (gościnnie)
0.0 1997 Tina
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Emma Trimble (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ling Hsueh Tang filmy Ling Hsueh Tang najlepsze filmy Ling Hsueh Tang zdjęcia Ling Hsueh Tang galeria Ling Hsueh Tang biografia Ling Hsueh Tang nominacje Ling Hsueh Tang nagrody i wyróżnienia Ling Hsueh Tang filmografia Ling Hsueh Tang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.