Lindsey Shaw
Data urodzenia: 1989-05-09
Miejsce urodzenia: Lincoln, Nebraska, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Paige (gościnnie)
0.0 2011 Paige (gościnnie)
0.0 2010 Paige (gościnnie)
3.6 2010 Paige (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Paige (gościnnie)
7.3
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
2009 Paige (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Paige (gościnnie)
7.4
Obcy w Ameryce
Aliens in America
2007 Paige (gościnnie)
8.3 2004 Paige (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lindsey Shaw filmy Lindsey Shaw najlepsze filmy Lindsey Shaw zdjęcia Lindsey Shaw galeria Lindsey Shaw biografia Lindsey Shaw nominacje Lindsey Shaw nagrody i wyróżnienia Lindsey Shaw filmografia Lindsey Shaw aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.