Lindsey Ginter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.3 2012 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.4 2012 Hedley Donovan
8.2 2011 Charlie (gościnnie)
8.3 2011 Charlie (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.3 2001 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Boo (2003) (gościnnie)
7.6 2001 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Chris Daniels (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.6 1999 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.7 1997 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.4 1997 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.6 1995 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
6.6
Herkules
Hercules: The Legendary Journeys
1995 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.0 1995 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Beverly Hills III
Beverly Hills Cop III
1994 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
8.0 1994 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
0.0 1993 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.6 1993 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Czyścicel / Członek ekipy (gościnnie)
6.7 1992 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Sierżant Sam Austen (gościnnie)
5.7 1986 Sierżant Sam Austen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lindsey Ginter filmy Lindsey Ginter najlepsze filmy Lindsey Ginter zdjęcia Lindsey Ginter galeria Lindsey Ginter biografia Lindsey Ginter nominacje Lindsey Ginter nagrody i wyróżnienia Lindsey Ginter filmografia Lindsey Ginter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.