Lindsay Price
Data urodzenia: 1976-12-06
Miejsce urodzenia: Arcadia, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż Shawn Piller (31.07.2004 - 2007, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Kim Marita (2001) (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Kim Marita (2001) (gościnnie)
6.6 2006 Kim Marita (2001) (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Cathy (gościnnie)
8.0
Kill grill
Kitchen Confidential
2005 Kim Marita (2001) (gościnnie)
7.3 2004 Kate Price (gościnnie)
5.0
Para za parą
Coupling
2003 Kim Marita (2001) (gościnnie)
7.9 2003 Kim Marita (2001) (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kim Marita (2001) (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Kim Marita (2001) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Kim Marita (2001) (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Kim Marita (2001) (gościnnie)
6.9 1998 Kim Marita (2001) (gościnnie)
6.5 1997 Kim Marita (2001) (gościnnie)
6.5 1995 Kim Marita (2001) (gościnnie)
6.4 1995 Kim Marita (2001) (gościnnie)
6.8 1993 Kim Marita (2001) (gościnnie)
7.3 1990 Kim Marita (2001) (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Kim Marita (2001) (gościnnie)
10.0 1987 Kim Marita (2001) (gościnnie)
5.5 1984 Kim Marita (2001) (gościnnie)
6.3 1983 Kim Marita (2001) (gościnnie)
8.6 1982 Kim Marita (2001) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lindsay Price filmy Lindsay Price najlepsze filmy Lindsay Price zdjęcia Lindsay Price galeria Lindsay Price biografia Lindsay Price nominacje Lindsay Price nagrody i wyróżnienia Lindsay Price filmografia Lindsay Price aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.