Lindsay Farris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2012 Tal (segment "Sydney")
4.3 2010 Chad
0.0 2010 Peterson
0.0 2009 Richard
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Nicholas Palmer / Wayne Moore (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lindsay Farris filmy Lindsay Farris najlepsze filmy Lindsay Farris zdjęcia Lindsay Farris galeria Lindsay Farris biografia Lindsay Farris nominacje Lindsay Farris nagrody i wyróżnienia Lindsay Farris filmografia Lindsay Farris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.