Linda Young
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2005 Shirasawa (ang. głos) (gościnnie)
5.5 2003 Kinuko (ang. głos)
7.8 2003 (ang. głos) (gościnnie)
7.8 2002 Doktor (ang.) (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Frieza (ang. głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Frieza (ang. głos)
7.6 1992 Genkai (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Frieza (ang.) (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Stara wIedzma z kulą przewidująca przyszłość (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Linda Young filmy Linda Young najlepsze filmy Linda Young zdjęcia Linda Young galeria Linda Young biografia Linda Young nominacje Linda Young nagrody i wyróżnienia Linda Young filmografia Linda Young aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.