Linda Ko
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2008 Darla (gościnnie)
7.8 2008 Darla (gościnnie)
0.0 2006 Darla (gościnnie)
8.0 2004 Darla (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Darla (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Darla (gościnnie)
7.8 2002 Darla (gościnnie)
8.0 2000 Darla (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Darla (gościnnie)
6.8
System
Net, The
1998 Darla (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Darla (gościnnie)
7.0 1998 Darla (gościnnie)
7.7 1995 Darla (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Darla (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Linda Ko filmy Linda Ko najlepsze filmy Linda Ko zdjęcia Linda Ko galeria Linda Ko biografia Linda Ko nominacje Linda Ko nagrody i wyróżnienia Linda Ko filmografia Linda Ko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.