Linda Klein
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Pielęgniarka Linda (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pielęgniarka Linda (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Pielęgniarka Linda (gościnnie)
7.5 2002 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6 2000 Pielęgniarka Linda (gościnnie)
7.0
Gorzej być nie może
Very Bad Things
1998 Pielęgniarka Linda (gościnnie)
7.4 1997 Pielęgniarka Linda (gościnnie)
7.0 1995 Pielęgniarka Linda (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Pielęgniarka Linda (gościnnie)
7.6 1993 Pielęgniarka Linda (gościnnie)
0.0

0 Pielęgniarka Linda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Linda Klein filmy Linda Klein najlepsze filmy Linda Klein zdjęcia Linda Klein galeria Linda Klein biografia Linda Klein nominacje Linda Klein nagrody i wyróżnienia Linda Klein filmografia Linda Klein aktor Linda Klein scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.