Linda Kash
Data urodzenia: 1967-01-17
Miejsce urodzenia: Montreal, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Dolly Flint (gościnnie)
0.0 2011 Dolly Flint (gościnnie)
7.7 2011 Dolly Flint (gościnnie)
6.9 2010 Dolly Flint (gościnnie)
0.0 2009 Dolly Flint (gościnnie)
7.5 2002 Dolly Flint (gościnnie)
0.0 2002 Dolly Flint (gościnnie)
10.0 2001 Dolly Flint (gościnnie)
7.9
Degrassi: Nowe pokolenie
Degrassi: The Next Generation
2001 Dolly Flint (gościnnie)
0.0 2000 Dolly Flint (gościnnie)
0.0
Industry, The
Made In Canada
1998 Dolly Flint (gościnnie)
0.0 1996 Dolly Flint (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Dolly Flint (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Dolly Flint (gościnnie)
10.0 1995 Dolly Flint (gościnnie)
10.0 1994 Dolly Flint (gościnnie)
7.6 1994 Dolly Flint (gościnnie)
7.8 1990 Dolly Flint (gościnnie)
7.4 1990 Dolly Flint (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Linda Kash filmy Linda Kash najlepsze filmy Linda Kash zdjęcia Linda Kash galeria Linda Kash biografia Linda Kash nominacje Linda Kash nagrody i wyróżnienia Linda Kash filmografia Linda Kash aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.