Linda Bassett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Babcia
8.0
Rozważna i romantyczna
Sense and Sensibility
2008 Pani Jennings
8.6 2008 Queenie Turrill
0.0 1998 Peggy (gościnnie)
8.1
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1998 Abby Potterson
0.0 1998 Carol-Anne Kumar
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Eileen Carnack (gościnnie)
7.3 1996 Matka Mary
0.0 1995 Maud
10.0 1985 Pani Loveless / Susan
10.0 1985 Pani Loveless / Susan

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Linda Bassett filmy Linda Bassett najlepsze filmy Linda Bassett zdjęcia Linda Bassett galeria Linda Bassett biografia Linda Bassett nominacje Linda Bassett nagrody i wyróżnienia Linda Bassett filmografia Linda Bassett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.