Linara Washington
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Jenae Conlin (gościnnie)
8.5 2012 LuLu
7.0
Zabić, to tak łatwo powiedzieć
Killing Them Softly
2012 LuLu
5.8
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
Killing Them Softly
2012 LuLu
7.7 2009 Christina Marx (gościnnie)
8.1 2007 Jenae Conlin (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Jenae Conlin (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Jenae Conlin (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Devon (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jenae Conlin (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Grace Powell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Linara Washington filmy Linara Washington najlepsze filmy Linara Washington zdjęcia Linara Washington galeria Linara Washington biografia Linara Washington nominacje Linara Washington nagrody i wyróżnienia Linara Washington filmografia Linara Washington aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.