Lin Shaye
Data urodzenia: 1944
Miejsce urodzenia: Detroit, Michigan, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Marshall Rubinoff (do 07.07.1968, jego śmierć); 2. Clayton Landey (01.01.1988 - 2003, rozwód), syn Lee J. (ur. 1989)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Pielęgniarka Crotchet
0.0 2012 Pielęgniarka Crotchet
3.8
Głupi, głupszy, najgłupszy
Three Stooges, The
2012 Pielęgniarka Crotchet
0.0 2011 Pielęgniarka Crotchet
0.0 2011 Pielęgniarka Crotchet
10.0 2011 Pielęgniarka Crotchet
9.0 2011 Pielęgniarka Crotchet
0.0 2011 Pielęgniarka Crotchet
0.0 2011 Pielęgniarka Crotchet
0.0 2011 Pielęgniarka Crotchet
0.0 2011 Pielęgniarka Crotchet
0.0 2011 Pielęgniarka Crotchet
4.4
Apartament
Penthouse, The
2010 Pielęgniarka Crotchet
0.0 2010 Pielęgniarka Crotchet
7.0 2010 Pielęgniarka Crotchet
8.0 2010 Pielęgniarka Crotchet
6.3
Naznaczony
Insidious
2010 Pielęgniarka Crotchet
3.2 2009 Pielęgniarka Crotchet
7.8
Bez mojej zgody
My Sister's Keeper
2009 Pielęgniarka Crotchet
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Pielęgniarka Crotchet
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Pielęgniarka Crotchet
6.6
Sposób na blondynkę
There's Something About Mary
1998 Pielęgniarka Crotchet
6.9 1998 Pielęgniarka Crotchet
7.1
Ostatni sprawiedliwy
Last Man Standing
1996 Pielęgniarka Crotchet
7.3 1994 Pielęgniarka Crotchet
6.1
Głupi i głupszy
Dumb & Dumber
1994 Pielęgniarka Crotchet
8.4
Moje tak zwane życie
My So-Called Life
1994 Pielęgniarka Crotchet
7.2 1993 Pielęgniarka Crotchet
5.9
Bez skrupułów
Temp, The
1993 Pielęgniarka Crotchet
6.8 1993 Pielęgniarka Crotchet
6.7
Przydrożni prorocy
Roadside Prophets
1992 Pielęgniarka Crotchet
7.5 1991 Pielęgniarka Crotchet
7.7
Więcej czadu
Pump Up the Volume
1990 Pielęgniarka Crotchet
6.3 1988 Pielęgniarka Crotchet
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Pielęgniarka Crotchet
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Pielęgniarka Crotchet
6.8 1981 Pielęgniarka Crotchet
6.3
Idąc na południe
Goin' South
1978 Pielęgniarka Crotchet
7.7 1977 Pielęgniarka Crotchet

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lin Shaye filmy Lin Shaye najlepsze filmy Lin Shaye zdjęcia Lin Shaye galeria Lin Shaye biografia Lin Shaye nominacje Lin Shaye nagrody i wyróżnienia Lin Shaye filmografia Lin Shaye aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.