Lilli Birdsell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2010 Kobieta na rowerze (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Żywe trupy
Walking Dead, The
2010 Kobieta na rowerze (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.1 2009 Jessica Bagshaw (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jessica Bagshaw (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jessica Bagshaw (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Louanne (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Jessica Bagshaw (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jessica Bagshaw (gościnnie)
7.6 1999 Jessica Bagshaw (gościnnie)
6.9 1998 Jessica Bagshaw (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Jessica Bagshaw (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Jessica Bagshaw (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lilli Birdsell filmy Lilli Birdsell najlepsze filmy Lilli Birdsell zdjęcia Lilli Birdsell galeria Lilli Birdsell biografia Lilli Birdsell nominacje Lilli Birdsell nagrody i wyróżnienia Lilli Birdsell filmografia Lilli Birdsell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.