Libby Villari
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Burmistrzyni Lucy Rodell (gościnnie)
5.3
Dr T i kobiety
Dr T and the Women
2000 Pacjentka doktora T.
7.7
Nie czas na łzy
Boys Don't Cry
1999 Pielęgniarka
6.4
Oni
Faculty, The
1998 Matka Caseya
7.0 1996 Etna Reed Price
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Reporter(niewymieniony w czołówce)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Connie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Libby Villari filmy Libby Villari najlepsze filmy Libby Villari zdjęcia Libby Villari galeria Libby Villari biografia Libby Villari nominacje Libby Villari nagrody i wyróżnienia Libby Villari filmografia Libby Villari aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.