Lew Brown
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 1992 Warden (gościnnie)
6.3 1983 Larry Henderson (gościnnie)
8.2 1980 James (gościnnie)
10.0 1979 (gościnnie)
7.0 1979 Charles Duncan (gościnnie)
5.8 1977 Jack Klapper
7.7 1977 Bill Clifford (gościnnie)
7.1 1976 Sędzia Howard Ericson (gościnnie)
6.5 1975 Sierżant Tom Neil (gościnnie)
5.5 1974 Pan Bowman
7.5 1974 Billy Wilson / James Ryland (gościnnie)
10.0 1974 Pan Burns (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Leadbettor (gościnnie)
7.7 1972 Wilson (gościnnie)
8.8 1972 Archer Lewis / Frank Conoyer (gościnnie)
2.3 1972 Pan Tinker (gościnnie)
10.0 1971 Sierżant Ed Pettis (gościnnie)
8.0 1970 Sierżant (gościnnie)
10.0 1970 Policjant na patrolu (gościnnie)
10.0 1970 Oliver (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Dr Charles 'Bulldog' McGill (gościnnie)
8.0 1969 Oficer Stacey (gościnnie)
6.5 1968 Strażnik skarbca (gościnnie)
6.9 1968 Charlie (1968) / Gus Baron (1970) / Det. McColl (1971) (gościnnie)
7.7 1968 Farrell / Detektyw
5.5 1967 Frank
6.3 1967 Slavin (gościnnie)
6.0 1967 Parsons (gościnnie)
7.2 1967 Sierżant Lynch / Carl Johnson (gościnnie)
6.9 1967 Edwards (gościnnie)
6.6 1966 Dr Bob Miller (gościnnie)
8.2 1965 Strażnik (gościnnie)
8.4 1965 Technik uzbrojenia (gościnnie)
8.2 1965 Starszy sierżant (gościnnie)
7.0 1964 Bryan Chalmers (gościnnie)
10.0 1964 Adwokat (gościnnie)
4.7 1964 Komandor porucznik Jackson (gościnnie)
7.9 1963 Sierżant Hackett (gościnnie)
5.5 1962 Kawalerzysta (gościnnie)
8.5 1962 Pratt (gościnnie)
6.2 1962 Garretson (gościnnie)
8.5
Spotkanie z Alfredem Hitchcockiem
Alfred Hitchcock Hour, The
1962 David Carson (gościnnie)
7.0 1961 (gościnnie)
7.8 1959 Trevor(gościnnie)
10.0 1959 (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Porucznik / Sierżant / Strażak (gościnnie)
7.4 1959 (gościnnie)
7.5 1957 Jeb Cartaret (gościnnie)
7.4 1955 Sam Fraser (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Przedstawiciel linii lotniczych (gościnnie)
6.5 1952 David Neal (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lew Brown filmy Lew Brown najlepsze filmy Lew Brown zdjęcia Lew Brown galeria Lew Brown biografia Lew Brown nominacje Lew Brown nagrody i wyróżnienia Lew Brown filmografia Lew Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.