LeVar Burton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2009 Vern (głos) (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 (gościnnie) (on sam)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Taksówkarz (gościnnie)
9.5 2004 Vern (głos) (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Vern (głos) (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Vern (głos) (gościnnie)
7.0
Star Trek IX: Rebelia
Star Trek: Insurrection
1998 Vern (głos) (gościnnie)
6.9 1998 Vern (głos) (gościnnie)
7.2 1995 Vern (głos) (gościnnie)
7.6 1995 Vern (głos) (gościnnie)
8.1 1994 Vern (głos) (gościnnie)
7.4 1994 Vern (głos) (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Vern (głos) (gościnnie)
5.5 1987 Vern (głos) (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Vern (głos) (gościnnie)
2.5 1985 Vern (głos) (gościnnie)
10.0 1983 Vern (głos) (gościnnie)
6.2 1979 Vern (głos) (gościnnie)
7.2 1978 Vern (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

LeVar Burton filmy LeVar Burton najlepsze filmy LeVar Burton zdjęcia LeVar Burton galeria LeVar Burton biografia LeVar Burton nominacje LeVar Burton nagrody i wyróżnienia LeVar Burton filmografia LeVar Burton aktor LeVar Burton reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.